Дома Забавна индустрија

Погледнете го актерот Мет Бомер во новиот филм каде игра трансродова сексуална работничка

Ви се допаѓа написот што го подготвивме за вас? Не заборавајте да го покажете тоа! :)
Мет Бомер (Фото: Reuters)
Skopje Pride Weekend 2017

Конечно можеме да го видиме Мет Бомер во улогата на трансродова жена во филмот „Anything“, кој на 17 јуни ќе има светска премиера во Лос Анџелес.

Skopje Pride Weekend 2017

Бомер ја игра Фреда Вон Ренберг, сексуална работничка која e сосед со еден стрејт маж од длабокиот југ, Ерли Ландри, кого го толкува актерот Џон Керол Линч. Откако Ландри, родум од Мисисипи, ја губи неговата сопруга, се сели во Лос Анџелес, како би се грижела за него неговата претерано заштитнички настроена сестра, која ја игра актерката Мора Тирни. Ландри бега од нејзините канџи за да започне нов живот, и се впушта во интензивна врска со Фреда.