Дома Забавна индустрија

Квир пауер-поп дуото „Суперфрут“ објави видео спотови за две песни од нивниот деби албум

Фото: Superfruit/Facebook

Талентираните Мич Граси и Скот Хојинг од петчлената американска а капела група Пентатоникс (Pentatonix), познати како квир пауер-поп дуо под името Суперфрут (Superfruit), го издаваат својот деби албум во два дела „Future Friends“. Првиот дел е веќе достапен, а вториот ќе излезе на 15 септември.

Фото: Superfruit/Facebook

За песните „Imaginary Parties“ и „Bad 4 Us“ од албумот снимија и видео спотови.