Дома Забавна индустрија

Во четвртата сезона на серијата „Transparent“, семејството Феферман патува за Израел

Фото: Todd Williamson/Getty Images via Transparent/Facebook

Првиот тизер трејлер за четвртата сезона на „Transparent“ пристигна, а со него и возбудливи вести околу ова продолжение на наградуваната серија.

„Феферманови заминуваат на спиритуално и политичко патување, притоа копајќи по нивната семејна историја“, пишува во синопсисот. „Мора се упатува во Израел за да зборува на конференција и доаѓа до неверојатно откритие. Набрзо остатокот од семејството ѝ се придружува во експлозивната авантура“.