Дома Занимливости

YouTube со моќно видео го слави диверзитетот на ЛГБТ+ луѓето и храбрите гласови на заедницата

YouTube објави моќно видео како поддршка на ЛГБТ+ месецот на гордоста.

Во клипот се потенцира диверзитетот на ЛГБТ+ заедницата и се прикажуваат видеа од ЛГБТ+ паради на гордоста, истополови семејства, познати личности.

„Менувајќи се себеси, го менувате светот“, порачува YouTube во видеото.